• Home
  • /Jeugd
  • /Afsluiting van het snorkelseizoen 2011 – 2012

Afsluiting van het snorkelseizoen 2011 – 2012

Vandaag afsluiting van het snorkelseizoen 2011 – 2012.

Laatste weken is er door begeleiders en jeugd hard gewerkt aan de laatste oefeningen om het begeerde snorkelbrevet te behalen.

Na een seizoen van speelse activiteiten, waarbij ongemerkt vaak werd geoefend voor de breveteisen was het zover dat de jeugd kon laten zien wat er zoal geleerd is..

Eerder was al een proeftoets geweest waarbij nog kleine dingen werden verbeterd, maar duidelijk was dat iedereen die regelmatig heel het seizoen op de training waren, zich geen zorgen hoefden maken.

Geweldige belangstelling van ouders en familieleden op de tribune maakte deze afsluiting een bijzondere gebeurtenis, voor de begeleiders een stimulans om ook volgend jaar weer actief te zijn voor onze jeugd.

Na afloop van het natte gedeelte, was het clubhuis bijna te klein voor alle belangstellenden.

Voor diegene die later in het seizoen waren ingestroomd was er een deelnamecertificaat en voor diegene die alle oefeningen voldoende onder de knie hadden werd het snorkelbrevet A, B, of C uitgereikt, met een persoonlijk woord en vooral luid applaus van alle aanwezigen.

Iedereen met een snorkelbrevet gaat dus over naar de volgende groep.

Bijzonder voor diegene met snorkelbrevet C is, dat ze vervolgkeuze kunnen maken voor ScubaDoo OF onderwaterhockey.

Beide mogelijkheden zijn op zaterdag van 17 tot 18 uur, waardoor het niet mogelijk is om voor beide opties te kiezen, in de praktijk blijkt dat een SubaDoo les niet binnen een uur is af te ronden.

Zoals al is medegedeeld op 23 juni, kun je jouw keuze kenbaar maken, graag voor 12 augustus 2012, zodat we begeleiders op verschillende onderdelen kunnen inzetten.

Namens begeleiders, Cees

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*