Clubhuis metamorfose nieuws

Het bestuur is bezig om een plan te maken voor de metamorfose van ons clubhuis. Daarbij hebben we jouw hulp en mening nodig. Welke uitstraling/sfeer moet ons clubhuis hebben als het straks verbouwd is. Wat zijn voor jou belangrijke inrichtingspunten. Over enkele dagen zal er in het clubhuis een collage hangen van verschillende sfeer impressies. Dit zijn sfeer impressies van willekeurige cafés. Let niet op de inrichting of het meubilair maar uitsluitend op de sfeer.
Welke sfeer vind jij passen/mooi?
Waar voel jij je thuis?

Er komen formulieren bij te liggen waarop jij je voorkeurssfeer kunt invullen. Op het formulier staan ook een aantal praktische vragen en een vrije schrijfruimte waar je zaken kunt aangeven of toelichten.

Het bestuur is zich terdege bewust dat het praktische ingericht moet worden. Maaaar!!!!!!!!! een gezellige sfeer/inrichting is ook heeeeeel belangrijk. Goede tips zijn natuurlijk meer dan welkom.

De collage zal er tot 22 augustus hangen. Dan gaan wij ermee aan de gang. Uiteindelijk zullen er twee voorstellen gepresenteerd worden waarop gestemd gaan worden door de leden. Tot dusver deel één van het “clubhuis metamorfose nieuws”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*