Verslag Open NK Onderwaterhockey

Verslag Open NK Onderwaterhockey

Dordrecht stond weer 2 dagen in het teken van onderwaterhockey op het hoogste niveau. Er waren 2 sterke pouls gemaakt die 2 dagen gingen strijden om de eerste plaats. De eerste dag werden om de plaatste gestreden die uit eindelijk van belang waren voor de 2e dag. Zat je bij de eerste 4 dan zat je in de winnaars poule.

De eerste dag hebben we hard gestreden met argonauta en zijn we 2e geworden in de poule. We hebben leuke en harde wedstrijden gespeeld en gelukkig kwamen er nog een aantal argonauten ons aanmoedigen. Toen hebben we meteen ook een goede en belangrijke wedstrijd gewonnen.

Het feit dat we 2e werden hield in dat we de volgende dag aan de bak mochten. De finales werden gespeeld middels een knock-out systeem. Middels 3 volle wedstrijden zijn we uit eindelijk op de 6e plek geeindigd in het gehele toernooi. Geen slechte prestatie maar volgend jaar willen we toch echt weer meedraaien in de top.

Bedankt voor het aanmoedigen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*