Het Internationaal Onderwaterhockey Toernooi 2012

Het Internationaal Onderwaterhockey Toernooi 2012

Het Internationaal Onderwaterhockey Toernooi 2012 was ook dit jaar weer een daverend succes. Onder leiding van Anita van Wijk (voorzitster) heeft de toernooicommissie op 15 september ongeveer 240 sporters uit binnen en buitenland met veel plezier laten hockeyen. Naast de deelnemers van het toernooi is het een moment dat oud gedienden, familie en vrienden en geïnteresseerden bijeenkomen om het onderwaterhockeyspelletje te aanschouwen en elkaar te ontmoeten.

Als speler heb ik het toernooi als werelds, hoog niveau en super gaaf beleefd. Het is een toernooi waar de beste teams uit Europa samenkomen, aangevuld met spelers en zelfs teams uit de rest van de wereld. Dit jaar waren er zelfs twee teams uit Zuid Afrika (1 dames en 1 heren team). De hele dag zit vol met top hockey en vrienden ontmoeten die je maar een paar keer per jaar ziet.

Als oud voorzitter van dit toernooi ben ik blij om te zien dat de kwaliteit van organisatie blijft groeien. Eenvoud is de basis maar wordt pas gevonden als de discussie is gevoerd. De commissie weet wat ze wil en zorgt dat het wordt geregeld. Het begint met een goede voorbereiding, promotie va het toernooi, opbouwen van de accommodatie, wedstrijden spelen tijdens, honger stillen met soep, de prijsuitreiking, eten en een knap feest tot in de laatste uurtjes. Allemaal goed voorbereid en uitgevoerd.

Graag wil ik de huidige voorzitter en alle leden van de toernooi commissie complimenteren met de organisatie. Een toptoernooi in alle facetten en daar mag de organisatie trots op zijn!

Tot volgend jaar,

Pim de Jager

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*