Activiteiten

[blockquote type="blockquote_quotes" align="left"]Binnen Argonauta worden door en voor de leden volop activiteiten georganiseerd[/blockquote]

Duikers klaar voor een koude duikOns instructeursteam verzorgt regelmatig 1, 2 en 3 sters duikopleidingen. Er worden ook vele specialisaties gegeven binnen onze vereniging denk aan onderwaterbiologie, fotografie, zoeken en bergen, droogpakduiken, ijsduiken enz.. Daarnaast worden er natuurlijk diverse clubactiviteiten georganiseerd, zoals ons jaarlijks terugkerende biologieweekend, de kachelduik, de eerste buitenduik, de kortste dagduik, excursie naar de decotank, diverse lezingen in het clubhuis.13 groepsfoto

Je kunt elke woensdag van 21:00 tot 22:00 uur aan je conditie werken. Argonauta-trainers geven in het zwembad de Wisselaar conditie-instructies zodat je gericht en verantwoord je conditie en snorkel-vaardigheden kunt verbeteren. Benodigdheden: vinnen, bril en snorkel. Deze zijn voor beginners te lenen bij Argonauta.

In de kalender op het forum staan alle activiteiten van Argonauta vermeld. Veel informatie over de opleidingen en clubactiviteiten zijn daar ook eenvoudig te vinden.

Neem dus ook even een kijkje op ons forum waar je zonder inlog toch veel informatie kan vinden. De leden met inlog kunnen daar ook foto’s delen.

NOB specialisatie droogpakduiken