Clubhuis

Ons eigen mooie clubhuis, daar zijn wij trots op! Argonauta heeft een prachtige clubruimte gerealiseerd in zwembad Optisport de Wisselaar. Dit “eigen thuis” van de vereniging beschikt over een gezellige bar met zitgelegendheid en lesruimte. Daarnaast is er een aparte compressorruimte voor het vullen van duikflessen van onze leden.

Het clubhuis is geopend na iedere training voor een gezellig samenzijn en een drankje. Daarnaast worden er regelmatig extra activiteiten georganiseerd zoals introductieavonden, feesten, thema-avonden, etentjes, pubquizen, foto- en filmavonden, clubvergaderingen, theorielessen en workshops.

Op woensdagavond is de wekelijkse clubavond. Belangstellenden zijn op deze avond van harte welkom. Zij kunnen dan een training meemaken en alle informatie krijgen over de vereniging, opleidingen en het lidmaatschap. Een mooie nieuwe traditie is in 2016 ontstaan en wordt wegens succes zonder einddatum verlengd: elke eerste woensdagavond van de maand zijn er allerlei lekkere hapjes, gekoppeld aan een thema.

Argonauta is een “club van NIX”. Daarom zullen wij aan leden en bezoekers onder de achttien jaar geen alcohol schenken.

Uw clubhuisbeheerders Peter & Ilse heten jullie samen met alle leden van harte welkom!

Openingstijden clubhuis
Maandag | 22:00 tot 24:00 uur
Woensdag | 21:00 tot 24:00 uur
Zaterdag | 18:00 tot 20:00 uur

Locatie
Terheijdenseweg 494a
4826 AB BREDA